GRUPET DHE ÇIFTET E XHIROS SE PARE IPKO - KUPA E KOSOVES 2015-2016

1 December 2015

Konform Propozicioneve të Garave të Ipko-Kupës së Kosovës sot më 30 Nëntor 2015 u bë tërheqia e shortit sipas grupeve dhe u caktuan çiftet për xhiron e parë në konkurencën e femrave dhe at të meshkujve.

IPKO-KUPA E KOSOVËS - KONKURENCA E FEMRAVE
Grupi - A:                                                                GRUPI – B:

KB PRISHTINA,- Bartës i Grupit                      KB P E N Z A- Bartës i Grupit

1.KB RAHOVECI                                                1. KB VLLAZNIMI
2.KB S F E R A                                                  2. KB GOLDEN EAGLE YLLI
3.KB KOSOVA                                                   3. KB D R I T A
4.KB TREPÇA                                                    4. KB KASTRIOTI
5. KB BASHKIMI

XHIRO E I-rë MË 08/09 DHJETOR 2015

GRUPI-A:                                                              GRUPI - B

KB SFERA vs KB BASHKIMI                                KB VLLAZNIMI vs KASTRIOTI
KB KOSOVA vs KB TREPÇA                                 KB DRITA vs GOLDEN EAGLE YLLI

IPKO-KUPA E KOSOVËS - KONKURENCA E MESHKUJVE
Grupi - A:                                                              GRUPI – B:

KB P E J A - Bartës i Grupit                                 KB BASHKIMI – Bartës i Grupit
1.KB ERASAN PRISHTINA                                        1. KB D R I T A
2.KB KAÇANIKU                                                     2. KB LIPJANI
3.KB NEWBORN PRISHTINA                                     3. KALAJA
4.KB MEGASPORTS                                                 4. KB PRISHTINA RE
5. KB BASHKIMI

XHIRO E I-rë MË 08/09 DHJETOR 2015

GRUPI-A:                                                               GRUPI – B

KB KERASAN PRISHTINA vs KB MEGASPORTS           KB DRITA vs PRISHTINA RE
KB KAÇANIKU vs NEWBORN PRISHTINA                    KB LIPJANI vs KB KALAJA

Grupi - C:                                                               GRUPI – D:

KB SIGAL PRISHTINA - Bartës i Grupit                 KB TREPÇA – Bartës i Grupit
1.KB VLLAZNIMI                                                      1. KB RAHOVECI
2.KB GOLDEN EAGLE YLLI                                         2. KB KOSOVA
3.KB FUSHË KOSOVA                                               3. AS KAASTRIOTI

XHIRO E I-rë MË 08/09 DHJETOR 2015

GRUPI-C:                                                              GRUPI – D

KB GOLDEN EAGLE YLLI vs FUSHË KOSOVA               AS KASTRIOTI vs KB KOSOVA