INFORMATORI NR 23 SUPERLIGA

31 January 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e xhiros së XXIII-të të Superligës së Kosovës në basketboll, zhvilluar më 29/30.01.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

PONTE PRIZRENI vs TREPÇA 91:86 (22-14, 19 – 29, 28-23, 22-20)
Gjyqtari kryesor: Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari2: Endrit Basha
Vëzhguesi: Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 300.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

RAHOVECI vs BASHKIMI 101:81 (23-24, 30-23, 27–15, 21 – 19)
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte .Numri i tyre ishte 1500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs LIPJANI 108:71 (37-20, 23-17, 20-18, 28-16)
Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Visar Bunjaku
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 400.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

SIGAL PRISHTINA vs FERONIKELI 86:82 (18 – 19, 23-20, 23 – 24, 22 – 19)
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Dren Pudarolli
Gjyqtari 2: Burim Berisha
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive, përveë bankës e cila për sjellje jo sportive është ndëshkuar me GT.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 300.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME
1. KB Feronikeli, Konform Nenit 50.2 të PG, dënohet me 300 euro (GT i përsëritur)
2. Daut Mehmeti, gjyqtar i nominuar në ndeshjen Ponte Prizreni – Trepça, Konform Nenit 54.7 të PG largohet nga lista e gjyqtarëve të FBK-së për edicionin 2019/20.
3. Dardan Maxhuni, gjyqtar i nominuar në ndeshjen Ponte Prizreni – Trepça, Konform Nenit 54.7 të PG largohet nga lista e gjyqtarëve të FBK-së për edicionin 2019/20.