INFORMATORI NR 26 KATEGORIT E REJA

20 May 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 18/19.03.2019 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Stobi Flips Superliga U 18

M Junior - Kerasan Prishtina 54 : 66 (1:1)
Gjyqtari kryesorë:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1 :Egzon Maloku
Gjyqtari 2 :Endrit Basha
Vëzhguesi:Ardian Koshi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte, perveq lojtarit Ari Karaxhiu I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Lojtari Bledar Thaci per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Treneri Bekim Maxhuni per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 100.

Stobi Flips Superliga U 16

Vushtrria Basket - M Junior 47 : 38 (1:1)
Gjyqtari kryesorë:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

Stobi Flips Liga Unike U 16

Ylli 04 - Bashkimi 58 : 83 ( 0:2)
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Gjyqtari 2 :Irma Konjusha
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

Stobi Flips U 14 Vajzat

Bashkimi - Kerasan Prishtina 45 : 61 ( 1 :2)
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Burim Berisha
Vëzhguesi:Albert Verbici Sjelljet e akterve fer dhe korrekte,
Numri shikuesve 100.
Organizimi I ndeshjes I dobt

Stobi Flips U 14

Kerasan Prishtina - Vushtrria Basket 50 : 53 ( 0:1)
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Gjyqtari 2 :Burim Berisha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

Borea - Trepca 51 : 92 (0:1)
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Kushtrim Qoqaj

VENDIME :
1. Ari Karaxhiu KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Bledar Thaci KB Mjunior Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro (GT I Perseritur)

3. Bekim Maxhuni KB M Junior Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .(GT I Perseritur)

4. Ramush Rushiti Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

5. Artina Hasani KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

6. KB Bashkimi , Konfrom Nenit 40.15 te PG denohet me 30 euro.

7.KB Bashkimi , Konfrom Nenit 40.15 te PG denohet me 30 euro.

8.KB Bashkimi , Konfrom Nenit 40.15 te PG denohet me 80 euro.

Njoftim : Kampion I Liges Stobi Flips U 14 Vajzat per edicionin 2018/19 eshte shpallur KB Kerasan Prishtina . Kupen Kapitenes Etna Rexhepi ia Dorzoi Komesari Garave Faton Kurshumlija.

Njoftim : Kampion I Liges Stobi Flips Liga Unike eshte shpallur KB Bashkimi per edicionin 2018-2019. Dy ekipet Finaliste KB BASHKIMI – KB Ylli 04 nga edicioni 2019/2020 do jen pjese e Superliges U 16.