INFORMATORI NR 3 SUPERLIGA 2019/2020

7 October 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së III-të superligës së Kosovës ,zhvilluara më 05.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Xhiroja III

GOLDEN EAGLE YLLI vs TREPÇA 90:80 ( 25:21,16:24,29:17,20:18)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,perveq për flopping me GT u ndeshkua lojtari Altin Morina.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 300
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

RAHOVECI vs LIPJANI 96:63 ( 28:15,21:17,21:14,26:17)
Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: U zhvillua pa prezencen e shikuesve.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.
PONTE PRIZRENI vs FERONIKELI 100:92 ( 28:18,21:23,22:27,29:24)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 2: Amar Djekovic
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 50
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs SIGAL PRISHTINA 72:85 ( 13:20,18:17,24:24,17:24)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua Dardan Berisha.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Sportive. Numri I tyre ishte 2.500
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Dardan Berisha ( KB.Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.