INFORMATORI NR 3 SUPERLIGA FEMRAVE

28 October 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së III-të superligës së femrave ,zhvilluar me 26/27.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

VËLLAZNIMI vs PENZA 28:79
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

BASHKIMI vs KASTRIOTI 98:43
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.

TREPÇA vs MABETEX PRISHTINA 40:94
Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.