Informatori nr 37 superliga

8 May 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e III Finale Play Off-it, të superligës e zhvilluar me 7.05.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Z Mobile Prishtina vs Rahoveci 106:80 ( 28:20,27:22,30:21,21:17) 2-1
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Xhelal Mumini
Gjyqtari 2: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari : Amar Djekovic
Vëzhguesi: Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT (B) u ndëshkua Andin Rashica .
Skuadra B - korrekte dhe sportive,përveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua Frederik Richardson.
SJELLJET E SHIKUESVE: Sportive. Numri i tyre ishte 1.200
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Andin Rashica (Z Mobile Prishtina) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 75 euro.
2.KB.Z Mobile Prishtina , Konform Nenit 48.4 te PG denohet me 100 euro.
3.Frederik Richardson(Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.