Informatori nr 38 superliga

14 May 2019

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e IV Finale Play Off-it, të superligës e zhvilluar me 10.05.2019 ,Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

Rahoveci vs Z Mobile Prishtina 75:104 ( 22:18,10:27,21:29,22:30) 1-3
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2: Elldin Uglari
Gjyqtari : Endrit Basha
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES:Jo I mire( mungesa e kujdestarisë).
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra <A- korrekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Deshon Minnis.Per shkak te sjellje josportive ndaj lojtarit kundershtare me Gabim Diskualifikuse D2 u ndeshkuan lojtaret Frederik Richardson dhe Deshon Minnis
Skuadra B - korrekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive ndaj lojtarit kundershtare me Gabim Diskualifikuse D2 u ndeshkua lojtari Edmond Azemi.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo te mira.Hudhje te gjesendeve te forta. Numri i tyre ishte 4.000
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:

1.KB.Rahoveci, Konform Nenit 48.5 te PG denohet me 100 euro.
2.KB.Rahoveci, Konform Nenit 49.4 te PG denohet me 500 euro.
3.KB.Rahoveci, Konform Nenit 49.11 te PG denohet me 300 euro.
4.KB.Rahoveci, Konform Nenit 49.12 te PG denohet me 1.000 euro dhe dy ndeshje pa prezencen e shikuesve.
5.Deshon Minnis(KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
6.Deshon Minnis(KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 300 euro.
7.Frederik Richardson(KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 300 euro.
8.Edmond Azemi(KB.Z Mobile Prishtina) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 300 euro.

Njoftim:KB ZMobile Prishtina Konform Propozicioneve dhe sistemit te garave është shpallur Kampion I supeliges se Kosovës për edicionin 2018-2019.Medaljet e argjenta ekipës finalist KB.Rahoveci I ndanë Komesari Garave Faton Kurshumlija dhe Drejtori I Përfaqsuses se Kosovës Granit Rugova.
Medaljet e arta kampionit për edicionin 2018-2019 ekipes Z Mobile Prishtina I ndanë antarët e Bordit të FBK-se Besim Braha dhe Leart Hoxha, kurse Kupën kapitenit të KB. Z Mobile Prishtina , Edmond Azemi I dorëzoi Kryetari I FBK-se Arben Fetahu.