INFORMATORI NR 5 SUPERLIGA 2019/2020

18 October 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së V-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 12/13.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

RAHOVECI vs BASHKIMI 78:54 ( 23:13,18:14,19:12,18:15)
Gjyqtari kryesorë: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtari Ujkan Karanezi .
SJELLJET E SHIKUESËVE: U zhvillua pa prezencën e shikuesve.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PONTE PRIZRENI vs TREPÇA 88:78 ( 20:23,24:18,19:19,25:18)
Gjyqtari kryesorë: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Xhelal Mumini
Gjyqtari 2: Elion Obërtinca
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive, perveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtari Eliot Cole.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.


PEJA vs LIPJANI 96:82 ( 23:27,26:25,24:12,23:18)
Gjyqtari kryesorë: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.


SIGAL PRISHTINA vs FERONIKELI 102:69 ( 32:16,24:19,27:13,19:21)
Gjyqtari kryesorë: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Endrit Basha
Vëzhguesi: Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive, përveq për sjellje josportive të banknës me GT ( B ) u ndëshkua trajneri Petrit Zeqiri .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Ujkan Karanezi ( KB.Bashkimi) Konform nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Eliot Cole (KB.Ponte Prizreni) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
3.Petrit Zeqiri ( KB.Feronikeli) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.