INFORMATORI NR 6 KUPA E KOSOVËS

14 February 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet gjysëmë finalet e Kupes së Kosovës në basketboll, zhvilluar më 13/.02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

AS Prishtina vs Vëllaznimi 66 : 72 (16-21 , 18-17, 17-18 , 15 – 14)
Gjyqtari kryesor:Duhan Kojici
Gjyqtari 1 :Edon Morina
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhguesi :Gezim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive, përveq lojtarit Don Polloshka I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.Lojtari Kujtim Sadiku u ndeshkua me GT për sjellje jo sportive . Trajneri Valentin Spaqi për sjellje jo sportive u ndeshkua me GT. Lojtari Alban Latifi per sjellje ju sportive ndeshkua me gabim disfalifikues .
Skuadra B korrekte dhe sportive, përveq lojtarit Bardh Rexha I cili për sjellje jo sportive u ndeshka me GT.
SJELLJET E SHIKUESVE: Fer dhe korrekte. Numri i tyre ishte 400.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Golden Eagle Ylli vs Bashkimi 79:69 (24-12 , 14-23 , 18-11 , 23-23)
Gjyqtari kryesor:Milan Spanic
Gjyqtari 1 :Tomi Panov
Gjyqtari 2 :P.Blahut
Vëzhguesi :Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive, përveq lojtarit Egzon Kuqi I cili per sjellje jo sportive u ndeshkua me GT.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo sportive . Numri i tyre ishte 1.500.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Rahoveci vs Peja 82 : 90 ( 22-14 , 17 – 21 , 18 – 37 , 25 – 18 )
Gjyqtari kryesor:Josip Jurcevic
Gjyqtari 1 :Nicolas Tziopanos
Gjyqtari 2 :Dardan Maxhuni
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.
SJELLJET E AKTERËVE:
Skuadra A korrekte dhe sportive.
Skuadra B korrekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESVE: Jo sportive. Numri i tyre ishte 3.000.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Lojtari Don Polloshka ( AS Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Lojtari Kujtim Sadiku (AS Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
3.Trajneri Valentin Spaqi ( AS Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100euro.
4.Lojtari Alban Latifi ( AS Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100euro.
5.Lojtari Bardh Rexha ( Vëllaznimi) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
6.Lojtari Egzon Kuqi (Golden Eagle Ylli ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
7. KB Golden Eagle Ylli, Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.
8. KB Bashkimi , Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.
9. KB Rahoveci , Konform Nenit 49.3 të PG dënohet me 600 Euro.