Gashi Transports

14 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategorinë e juniorëve nga ndeshjet e

lujtura me 18/19. 10.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

Xhiroja VI, V

Junior


Ylli - Vushtria Basket 53 : 77

Gjyqtarë:Elion Obertinca, Amar Djekovic
Vëzhgues: Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Peja - Bashkimi 55 : 44

Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhgues:Harradin Zeka
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte,përveq trajnerit të KB.Bashkimi I cili për sjellje
josportive të bankës u ndeshkua me GT(B).
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sfera - Kerasan Prishtina 49 : 65

Gjyqtarë:Artan Gashi , Elldin Uglari
Vëzhgues:Alban Lumi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 20
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sharrcem Prishtina – Besa 91 : 47

Gjyqtarë:Daut Mehmeti, Alban Deliqi
Vëzhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 150
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kastrioti - Vllaznimi 42 : 104

Gjyqtarë:Burim Berisha , Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues:Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Ylli 04 -Kaqaniku 0 : 2


Trepça pushon

TEB Liga kadetë Grupi A
Xhiroja V 08/09.11.2014

AS Kastrioti – Alba Basket 84 : 36
Gjyqtarë:Artan Gashi, Elldin Uglari
Vëzhgues:Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Pro Basket-Llapi 88 : 23

Gjyqtarë:Xhelal Mumin, Arian Thaqi
Vëzhgues: Sejdi Mehmeti
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kerasan prishtina – Sharrcem prishtina 40: 74

Gjyqtarë:Daut Mehmeti, Alban Deliqi
Vëzhgues:Mehdi Gashi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vushtria Basket –Trepça 69 : 53

Gjyqtarë:Ardian Rrustemi, Naxhit Deliqi
Vëzhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

M Junior pushon

TEB Liga kadetë Grupi B

Xhiroja V 08/09.11.2014

Vllaznimi- Kalaja 67 : 60

Gjyqtarë:Fjolla Elshani, Kushtrim Shala
Vëzhgues:Ardian Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Bashkimi- Lipjani 83 : 37

Gjyqtarë:Hazir Haxha , Atdhe Gutaj
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kastrioti- Ylli 04 68 : 83

Gjyqtarë:Amar Djekovic, Elion Obertinca
Vëzhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Ylli - Peja 43 : 63

Gjyqtarë:Dardan Maxhuni, Amar Djekovic
Vëzhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Besa pushon

TEB Liga pioner Grupi A
Xhiroja V 08/09.11.2014

Vushtria Basket- M Junior 39 : 43
Gjyqtarë:Ardian Rrustemi, Naxhit Deliqi
Vëzhgues:Gzim Maloku
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Trepça – Pro Basket ( me marëveshje luhet me nje termin tjeter)

Gjyqtarë:Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli

Kastrioti – Sharrcem Prishtina 41 : 62

Gjyqtarë:Burim Berisha, Zgjim Ahmetaj
Vëzhgues:Arben Bahtiri
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kerasan pushon

TEB Liga pioner Grupi B

Xhiroja V 08/09.11.2014

Kalaja - Ylli 04 130 : 00
Gjyqtarë:Hazir Haxha, Almir Kryeziu
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vllaznimi – Besa ( me marëveshje luhet me nje termin tjeter)

Gjyqtarë:Fjolla Elshani,Kushtrim Shala
Vëzhgues:Ardian Koshi

Bashkimi – Kalaja New 90 : 20

Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhgues:Vllaznim Rraci
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Ylli - Peja 35 : 54

Gjyqtarë:Elion Obertinca, Dardan Maxhuni
Vëzhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

VENDIME

1.Trajneri I KB. Bashkimi , Dituri Shpejti (junior) për sjellje josportive GT ( B ) konform
Nenit 30.1 të PG për të rinjë të FBK-së denohet me 25 euro.