Informatori nr 8 i TEB Liga per junior

24 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategorinë e juniorëve nga ndeshjet e lujtura me 22/23. 11.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve .

Peja - Trepça 63 : 68
Gjyqtarë:Dren Pudarolli, Endrit Basha
Vëzhgues:Muhamet Ahma
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte , perveq lojtarit te KB Trepça Urim Musliu I cili per sjellje josportive u ndeshkua me GT .
Numri shikuesve 100
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sfera - Vushtria Basket 42 : 97
Gjyqtarë:Artan Gashi, Ardian Rrustemi
Vëzhgues:Muhamet Munishi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Sharrcem Prishtina –Kerasan Prishtina 90:53
Gjyqtarë:Elion Obërtinca , Amar Djekovic
Vëzhgues:Bekim Aliu
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Kastrioti - Kaqaniku 55 : 69
Gjyqtarë:Isa Prebreza, Dardan Maxhuni
Vëzhgues:Naim Jashari
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Vllaznimi - Besa 80 : 56
Gjyqtarë:Kushtrim Shala , Anjesa Hajdaraj
Vëzhgues:Burim Koshi
Sjelljet e akterëve fer dhe korekte.
Numri shikuesve 50
Reklama e sponzorimit TEB Banka prezente

Ylli 04 - Bashkimi ( 0: 2 rrezulltat zyrtar )

Ylli pushon


VENDIME

1.Urim Musliu lojtarë I KB. Trepça (junior ) konform Nenit 30.1 të PG - FBK-së për Kategorite e reja denohet me 15 euro.