INFORMATOR I Nr 18.

16 May 2014

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e dytë finale e PLAY-OFF-it të ETC LIGA E FEMRAVE e zhvilluar më 15.MAJ 2014, Komesari i garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

KB SIGAL PRISHTINA – KB P E N Z A 80:64 (29:10; 19:21; 11:17; 19:16)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Atdhe Goçaj, Florentina Thaçi,
Vëzhgues: Nexhdet Hoxha.
Organizimi i ndeshjes: Shumë i mirë.
Sjelljet e skuadrave: Skuadra <A> korekte dhe sportive, përveç të lojtares Zërina Shatri e cila
për shkak të sjelljes jo sportive ndaj gjyqtarit është ndëshkua me GT dhe konform nenit 53/D-1
të PG dënohet me 25,00€.
Sjelljet e shikuesëve : sportive. Numri i tyre ishte 400.
Reklamat e Sponzorit të vendosura.

V E N D I M

1.ZËRINA SHATRI, KB Sigal Prishtina, konform nenit 53/D-1 të PG dënohet me 25,00€.


Me dy fitore të arrijtura në Finalen e PLAY-OFF-it të ETC Liga e femrave, KB SIGAL PRISHTINA shpallet KAMPION për edicionin garues 2013-2014.
Kupën e Federatës së Basketbollit të Kosovës kapitenit të KB SIgal Prishtina, ia dorëzoi anëtari i Bordit të FBK-së, z. Valdet Spahija.


Komesari i Garave,
Bajrush Ademi