Informatori nr.2 i Ipko Kupës për kadetë

6 March 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Ipko Kupës për kadetë ,Komesari Garave regjistron ndeshjet si në vijim :

RTV 21 - Sigal Prishtina 72:54

Gjyqtarë: Daut Mehmeti , Atdhe Goqaj

Vëzhgues: Sejdi Mehmeti

Loja fer dhe korekte përveq trajnerit të KB.Sigal Prishtina Ibrahim Karabeg i cili për sjellje josportive u ndëshkua me GT dhe më pas u përjashtua nga ndeshja .

MegaSport - Bashkimi 68:63

Gjyqtarë: Arben Elshani,Kushtrim Qoqaj

Vëzhgues: Agron Qeku

Fer dhe korekta përveq lojtarit me nr 10 Fisnik Pula të MegaSportit i cili për sjellje josportive u ndëshkua me GT, dhe lojtarit me nr 11 Edmond Kryeziu të KB.Bashkimi i cili për sjellje josportive u ndëshkua me GT.

Ndeshjet gjysmëfinale të Ipko Kupës në kategorinë e kadetëve e cila do të mbahet me 05.04.2014 në Malishevë janë :

RTV 21 - AlbaBasket

Mega Sport – Kalaja

 

VENDIM:

1.Trajneri i KB.Sigal Prishtina Ibrahim Karabeg për sjellje josportive , ndëshkim me Gabim Teknik Konform Nenit 52/D- 1 të PG të FBK-së dënohet me 25 Euro .

2.Trajneri i KB.Sigal Prishtina Ibrahim Karabeg për sjellje josportive (përjashtim nga loja) Konform Nenit 52/D- 2 të PG të FBK-së dënohet me 50 Euro .

3.Lojtari i KB.MegaSport (kadetë) Fisnik Pula për sjellje josportive , ndëshkim me Gabim Teknik Konform Nenit 52/D- 1 të PG të FBK-së dënohet me 15 Euro .

4.Lojtari i KB.Bashkimi (kadetë) Edmond Kryeziu për sjellje josportive , ndëshkim me Gabim Teknik Konform Nenit 52/D- 2 ( i përsëritur) të PG të FBK-së dënohet me 25 Euro .

Të gjithë të vendimet e maruna nga pika 1-4 duhet të bëhet pagesa deri para ndeshjeve të radhës në të kundërtën ( trajnerët) nuk kanë të drejtë të udhëheqin - ( lojtarët ) të paraqiten në lojë.

 

Komesari Garave,
Faton Kurshumlija