INFORMATORI Nr:3 I LIGËS SË PARË TË MESHKUJVE

22 November 2013

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga Java e III-të e zhvilluar më 20/21.Nëntor, Komesari I Garave regjistron ndeshjet si vijon:

NEW BORN – FUSHË KOSOSVA 87:78 (25:21; 23:19; 18:21; 21:17)

Gjyqtarët: Atdhe Goçaj, Burim Berisha
Vëzhgues: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mire
Sjellja e akterëve të ndeshjes: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Sportive, numri i tyre ishte 50.


VËLLAZNIMI – MALISHEVA 79:58 (25:21; 23:19; 18:21; 21:17)

Gjyqtarët: Vllaznim Rraci, Florentina Thaqi
Vëzhgues. Nexhdet Hoxha
Organizimi i ndeshjes: i mire
Sjellja e akterëve të ndeshjes: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Sportive, numri i tyre ishte 30

.
Y L L I - SKENDERAJ 98:68 (24:12; 25:27; 34:17; 15:12)

Gjyqtarët: Arben Elshani, Kushtrim Çoçaj.
Vëzhgues. Agron Çeku
Organizimi I ndeshjes: I mire
Sjellja e akterëve të ndeshjes: Skuadra –A- dhe –B korekte korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Sportive, numri I tyre ishte 50.

KOSOVA – KAÇANIKU 95:51 (27:11; 21:17; 29:12; 21:11)

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri , Ilhan Xhaka
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli
Organizimi I ndeshjes: Shumë i mire
Sjellja e akterëve të ndeshjes: Skuadra –A- dhe –B korekte korekte dhe sportive.
Sjelljet e shikuesëve: Sportive, numri I tyre ishte 50

LIPJANI – SFERA – Me marrëveshje të ekipeve ndeshja do të zhvillohet më vonë.


Komesari I Garave,
Bajrush Ademi