INFORMATORI Nr.4. ETC SUPERLIGES

28 October 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së IV-të të ETC Superligës të zhvilluara më 25/26. Tetor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:


GOLDEN EAGLE YLLI - P E J A 73:102 (14:25; 17:26; 20:24; 22:27 )
Gjyqtarët: Xhelal Mumini, Atdhe Goçaj, Astrit Kasapolli
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Për çdo lavdatë . Numri i tyre ishte 1200
KB Golden Eagle Ylli, nuk I ka mbajtur live statistikat e ndeshjes, dhe për këtë konform nenit 48.10 të PG dënohet me 500.00€.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

T R E P Ç A - B E S A- 95:65 (22:19; 22:17; 28:14; 23;15)
Gjyqtarët:Faton Kurshumlija, Artan Gashi, Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Lulzim Maloku
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 100
KB Trepça për shkak të shkeljes së nenit 12.8 Të pg(nuk i ka patur të vendosura në fanelat e lojtarëve amblemat me logo të FBK-së )dhe NENIT 25.1.Të PG (nuk ka siguruar topin për lojë me Logo të FBK-së) dënohet me 100.00€;
Në palestrën e Drenasit ku është zhvilluar ndeshja nuk ka qenë i vendosur Flamuri i Shtetit dhe për këtë konform nenit 48.9. të PG dënohet me 150,00€.
Për shkak të mos dorëzimit të DVD të ndeshjes TREPÇA-VËLLAZNIMI, KB Trepça konform nenit 48.16. të PG dënohet me 150,00€;
Për shkak të mos dorëzimit të DVD të ndeshjes B E S A – SIGAL PRISHTINA, KB Besa konform nenit 48.16. të PG dënohet me 150,00€

Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

 

KOSOVA E RE BASHKIMI - SIGAL PRISHTINA 64:76 (8:13; 15:15; 19:26; 22:22)

Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Xhelal Mumini, Dren Pudarolli
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave:
Skuadra <A> korekte dhe sportive;
Skuadra <B> korekte dhe sportive perveç të lojtarit me nr.11 Dardan Berisha i cili per sshkak te sjelljes jo sportive u ndëshkua me GT dhe konform nenit 50.1. të PG Dënohet me 50,00€
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 1000
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

KASTRIOTI – VËLLAZNIMI 70:87 (23:22; 15:28; 17:25; 15:12)

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Isa Prebreza , Ilhan Xhaka
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 200
Kastrioti per shkak të mos mbajtjes live të statistika konform nenit 48.10. të PG dënohet me 500,00€
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

V E N D I M

1. KB GOLDEN EAGLE YLLI, konform nenit 48.10. të PG dënohet me 500,00€;
2. KB TREPÇA, konforme nenit 12.8. dhe 25.1. të PG dënohet me 100,00€;
3. KB TREPÇA, konform nenit 35. Të PG dënohet me 150,00€;
4. KB TREPÇA, konform nenit 48.9. të PG dënohet me 150,00€;
5. KB BESA, konform nenit 35.. Të PG dënohet me 150€;
6. KB KASTRIOTI, , konform nenit 48.10. të PG dënohet me 500,00€;
7. DARDAN BERISHA, Sigal Prishtina, konform nenit 50.1. të PG dënohet me 50,00€

Komesari i Garave,
Bajrush Ademi