INFORMATORI Nr.5. ETC LIGA E FEMRAVE

12 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së V-të ETC LIGA E FEMRAVE e zhvilluara më

08/09.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

KASTRIOTI –BASHKIMI, 55:84 (06:17; 08:26; 13:17; 28:24)

Gjyqtarët Elion Obrtnica, Amar Xhekoviq

Vëzhgues: Naim Jashari

Organizimi i ndeshjes: i mirë

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 30.

Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

VELLAZNIMI - DRITA, 55:82(12:13; 13:26; 18:18; 12:24

Gjyqtarët Fjolla Elshani, Kushtrim Shala

Vëzhgues: Ardian Koshi

Organizimi i ndeshjes: i mirë

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 80.

Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

KOSOVA - PENZA, 32:71 (07:13;09:32; 07:10; 09:16)

Gjyqtarët Xhavit Beqiri, Ilhan Xhaka

Vëzhgues: Mehmet Xhemajli.

Organizimi i ndeshjes: i mirë

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 50.

Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

TREPÇA -GOLDEN EAGLE YLLI, 52:59(07:17; 17:11; 15:18; 13:13)

Gjyqtarët Ardian Rrustemi, Egzon Maloku

Vëzhgues: Muhamed Munishi.

Organizimi i ndeshjes: i mirë

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 20.

Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

SFERA – PRISHTINA, 15:163 (03:39: 04:27; 03:51; 05:46)

Gjyqtarët :Artan Gashi , Elldin Uglari

Vëzhgues: Alban Lumi

Organizimi i ndeshjes: i mirë

Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive

Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 10.

Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura

RAHOVECI – Ka pushuar.

P r i sh t i n ë,                                                                                     Komesari i Garave,

12.Nëntor 2014.                                                                                   Bajrush Ademi