INFORMATORI Nr.6.MASHKUJT GRUPI DYTË

12 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së VI-të LIGA E MESHKUJVE-GRUPI DYTË të
zhvilluara më 08/09. Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

RAHOVECI - SKENDERAJ, 97:84 (22:20; 28:25; 22:18; 25:21)
Gjyqtarët: Isa Prebreza, Burim Berisha
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 100.

MALISHEVA - AS KASTRIOTI, 77:73 (22:26; 18:14; 18:18; 19:15)
Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Dren Pudarolli
Vëzhguesi Bekim Aliu

SFERA - KALAJA 0:2

Komesari i Garave,

Bajrush Ademi