INFORMATORI Nr.6.MASHKUJT GRUPI PARË

12 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së VI-të LIGA E MESHKUJVE-GRUPI PARË të

zhvilluara më 08/09. Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

NEW BORN - LIPJANI,87:74 (22:23; 15:16;26:11; 24:24)

Gjyqtarët:Dren Pudarolli,Endrit Basha
Vëzhguesi:Sejdi Mehmeti
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 10.

KOSOVA - M-JUNIOR,85:46(19:11; 21:07; 22:10; 23:18)

Gjyqtarët: , Ardian Rrustemi Dardan Maxhuni
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 50.

KAÇANIKU - KERASAN PRISHTINA, 72:82(23:25; 12:20; 19:10; 18:27)

Gjyqtarët: Astrit Kasapolli, Naxhit Deliqi
Vëzhguesi Ferit Zekolli
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 20.

Komesari i Garave,

Bajrush Ademi