INFORMATORI Nr.7 LIGA E MESHKUJVE GRUPI I PARË

18 November 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javës së VII-të LIGËS SË MESHKUJVE GRUPI I PARË të zhvilluara më 15/16.Nëntor 2014, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:  

M-JUNIOR - KAÇANIKU , 54:65 (09:08; 14:20; 13:20 18:17)
Gjyqtarët: Atdhe Goçaj, Naxhit Deliqi
Vëzhguesi: Gëzim Maloku
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B>  korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 30

KERASAN PRISHTINA - NEW BORN, 85:95 (17:25; 20:23; 33:30; 15:17)
Gjyqtarët: Faton Kurshumlija, Naxhit Deliqi
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
Organizimi i ndeshjes: shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra <A> dhe <B>  korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Sportive . Numri i tyre ishte 20.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) ishin të vendosura.

FUSHE KOSOVA - KOSOVA  0:2

LIPJANI – Ka pushuar