basketbolli

Njoftim - KB BASHKIMI ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar

3 October 2018

KB BASHKIMI ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar JORDAN MARSHALL nga USA.

Lojtari lartëpermendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për KB BASHKIMI pas plotësimit të kritereve në bazë të Regullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.