Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
26.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE
25.11.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT


E premte ora 17 : 00
PENZA vs KASTRIOTI
Gjyqtari kryesor:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Ilir Shala
Vëzhguesi :Vllaznim Rraci

E diele ora 14 : 30
MABETEX PRISHTINA vs VËLLAZNIMI
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Astrit Kasapolli
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E diele ora 13 : 00
TREPÇA vs BASHKIMI
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Sabri Parduzi