Terminet e javës së IX-të të ETC Superligës më 23/24 Nëntor 2013

E SHTUNE MË 23 NËNTOR 2013

SIGAL PRISHTINA – BASHKIMI, PALESTRA  "1 TETORI" , ORA 17,15

Gjyqtarët: Hajredin Zeka, Mehdi Gashi dhe Xhelal Mumini

Vëzhguesi:Tafil Hoxha

E DIELE MË 24 NËNTOR 2013

T R E P Ç A – P E J A, Malishevë, ORA 16,00

Gjyqtarët:Faton Kurshumlija, Alban Vula dhe Azem Hoxhaj

Vëzhguesi: Agron Çeku

B E S A - D R I T A, Pejë, ORA 18,00

Gjyqtarët:Arbnor Rifati, Edmond Raça dhe Urim Hasani

Vëzhguesi: Naim Lepaja

KASTRIOTI – R T V – 21, Ferizaj, ORA 19,00

Gjyqtarët:Daut Mehmeti, Hektor Grezda dhe Astrit Kasapolli

Vëzhguesi:Ferid Zekolli