basketbolli

Drita paraqet kanadezin Jasson

11 Shkurt 2014

KB Drita ka paraqitur për regjistrim në FBK, lojtarin e huaj Hannibal Julius Nyerrere Jasson nga Kanadaja.

I njejti ka të drejtë loje në xhiron e XV të ETC Superligës pas kompletimit të dokumentacionit konform nenit 47 të Rregullores për regjistrimin e lojtarëve në FBK dhe kryerjes së obligimit financiar.