Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 SUPERLIGA FEMRAT
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
28.11.2020 LIGA E PARE
29.11.2020 LIGA E PARE

ETC Superliga nis javën tjetër

14 Shkurt 2014

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës në mbledhjen e përbashkët me kryetarët e klubeve të mbajtur me 14 shkurt 2014 morri

VENDIM

që java e XV e ETC Superligës e cila është planifikuar të zhvillohet më 15-16 shkurt 2014 të shtyhet për një javë, ku klubet janë zotuar që obligimet financiare do t'i kryejnë deri më 1 mars 2014, kurse ndeshja Sigal Prishtina - Drita të zhvillohet për shkak të organizimit të saj.

Në mbledhje kryetarët e klubeve janë njoftuar me:

-Listën e gjyqtarëve dhe vëzhguesve të aprovuar nga Bordi i FBK-së pas testeve të mbajtura, e konform vendimeve të marra para fillimit të edicionit 2013/14, listë kjo që ka hasur në përkrahje të klubeve;

-Vizitën e delegacionit të FBK-së selisë së FIBA-së në përbërje, Erolld Belegu, Arben Fetahu dhe Jeton Nixha;

-Me punimin e broshurës: Kodi i mirësjelljes në sportin e basketbollit;