basketbolli

Grumbullime dhe kamp përzgjedhës për vajza më 15 nëntor

  • Grumbullime dhe kamp përzgjedhës për vajza më 15 nëntor
11 Nëntor 2015

Të dielën (15 Nëntor) do të mbahen grumbullimet e radhës të Përfaqësueseve të gjera të U-16 dhe të U-18 në konkurrencën e femrave, kurse në të njëjtën ditë do të organizohet një tjetër kamp përzgjedhës për grupmoshën U-14.

Grumbullimet dhe kampi përzgjedhës do të mbahen në palestrën e sportit në gjimnazin “Sami Frashëri” në Prishtinë.

Më poshtë mund të gjeni të bashkangjitur orarin e grumbullimeve dhe listat e emrave për Përfaqësueset U-16 dhe U-18.

 

E diel (15.11.2015):

12:00 – 13:30 Kamp përzgjedhës për U-14

13:30 – 15:00 Përfaqësuesja U-16

15:00 – 16:30 Përfaqësuesja U-18 

 

Kosova U-16
1. Melisa Ibrahimi
2. Dona Bytyqi
3. Ergita Dema
4. Alma Bashiqi
5. Gresa Nikqi
6. Erisa Ibrahimi
7. Florentina Karavidaj
8. Diellza Kryeziu
9. Tringa Ukaj
10. Iliriana Golaj
11. Suema Hamzaj
12. Besjana Martinaj
13. Leona Rexhepi
14. Yllka Berisha
15. Diellza Leti
16. Vjollca Lajqi
17. Lorina Shkreli
18. Denisa Hyseni

19. Verona Aliu 

20. Riona Azemi

Kosova U-18
1. Marigona Hamza
2. Diedona Halitaj
3. Qendresa Ramqaj
4. Rina Ukella
5. Edita Medunjanin
6. Zana Zeka
7. Elvana Hatashi
8. Elizabeta Hatashi
9. Edita Lutfiu
10. Erta Musa
11. Shkurtesa Avdiji
12. Rina Hoda
13. Artidona Sahiti
14. Shpresa Kutllovci
15. Sihana Ramoja
16. Mirlinda Daku
17. Aulona Muhadri
18. Medina Bekteshi
19. Arlinda Peci
20. Blerina Beqiri
21. Adea Kastrati
22. Hana Devolli
23. Tokjana Rexhaj
24. Ermelinda Shatri
25. Flaka Kelmendi