basketbolli

GRUPET DHE ÇIFTET E XHIROS SE PARE IPKO - KUPA E KOSOVES 2015-2016

1 Dhjetor 2015

Konform Propozicioneve të Garave të Ipko-Kupës së Kosovës sot më 30 Nëntor 2015 u bë tërheqia e shortit sipas grupeve dhe u caktuan çiftet për xhiron e parë në konkurencën e femrave dhe at të meshkujve.

IPKO-KUPA E KOSOVËS - KONKURENCA E FEMRAVE


Grupi - A:                                                                       GRUPI – B:


KB PRISHTINA,- Bartës i Grupit                                     KB P E N Z A- Bartës i Grupit

1.KB RAHOVECI                1. KB VLLAZNIMI 
2.KB S F E R A            2. KB GOLDEN EAGLE YLLI 
3.KB KOSOVA            3. KB D R I T A 
4.KB TREPÇA  4. KB KASTRIOTI 
5. KB BASHKIMI   XHIRO E I-rë MË 08/09 DHJETOR 2015

GRUPI-A:                                        GRUPI - B 
KB SFERA vs KB BASHKIMI   KB VLLAZNIMI vs KASTRIOTI 
KB KOSOVA vs KB TREPÇA    KB DRITA vs GOLDEN EAGLE YLLI 


IPKO-KUPA E KOSOVËS - KONKURENCA E MESHKUJVE

Grupi - A:   GRUPI – B: 
KB P E J A - Bartës i Grupit   KB BASHKIMI – Bartës i Grupit 
1.KB ERASAN PRISHTINA  1. KB D R I T A 
2.KB KAÇANIKU    2. KB LIPJANI 
3.KB NEWBORN PRISHTINA   3. KALAJA 
4.KB MEGASPORTS  4. KB PRISHTINA RE 
5. KB BASHKIMI   


XHIRO E I-rë MË 08/09 DHJETOR 2015

GRUPI-A:  GRUPI – B 
KB KERASAN PRISHTINA vs KB MEGASPORTS KB DRITA vs PRISHTINA RE 
KB KAÇANIKU vs NEWBORN PRISHTINA KB LIPJANI vs KB KALAJA Grupi - C:        GRUPI – D: 
KB SIGAL PRISHTINA - Bartës i Grupit KB TREPÇA – Bartës i Grupit
1.KB VLLAZNIMI 1. KB RAHOVECI 
2.KB GOLDEN EAGLE YLLI 2. KB KOSOVA 
3.KB FUSHË KOSOVA 3. AS KAASTRIOTI 


XHIRO E I-rë MË 08/09 DHJETOR 2015 

GRUPI-C: GRUPI – D 
KB GOLDEN EAGLE YLLI vs FUSHË KOSOVA AS KASTRIOTI vs KB KOSOVA