basketbolli

I N F O R M A T O R I Nr.7 i ETC Superligës

11 Nëntor 2014

P E J A - KOSOVA E RE BASHKIMI,107:84(26:26; 29:16; 25:17; 27:25)

Gjyqtarë: Faton Kurshumlija, Ilhan Xhaka, Artan Gashi
Vëzhguesi: Nexhedet Hoxha
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Me ofendime te kohe pas kohshme.Një minute para përfundimit të ndeshjes janë
ndezur mjete piroteknike, dhe për këtë KB Peja konform nenit 49.10. të PG dënohet me 100,00€.Numri
i tyre ishte 1.100
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) dhe të IPKO ishin të vendosura.
B E S A – VËLLAZNIMI, 67 : 64(23:18; 14:16; 07:13; 23:17)
Gjyqtarët: Xhelal Mumini, Xhavit Beqiri, Isa Prebrexa
Vëzhguesi: Alban Lumi
Organizimi i ndeshjes: i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte200.
Flamuri shtetror nuk ishte i vendosur ne Palestër dhe konform nenit 48.9. KB Besa dënohet me 150,00€.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) dhe të IPKO ishin të vendosura.
SIGAL PRISHTINA – KASTRIOTI, 121:76 (17:19; 33:13; 34:22; 37:22)
Gjyqtarët: Daut Mehmeti, Egzon Maloku, Hazir Haxha
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
Organizimi i ndeshjes: Shumë i mirë
Sjelljet e Skuadrave: Skuadra
dhe korekte dhe sportive
Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive . Numri i tyre ishte 650.
Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) dhe të IPKO ishin të vendosura.
T R E P Ç A - GOLDEN EAGLE YLLI, 90:75 (23:14; 19:25; 20:20; 28:16)
Gjyqtarët:Faton Kurshumlija, Astrit Kasapolli, Burim Berisha
Vëzhguesi: Burim Koshi.

Organizimi i ndeshjes: i mirë 

Sjelljet e Skuadrave: 

Skuadra korekte dhe sportive 

Skuadra korekte dhe sportive përveç të lojtarit Artin Gash ii cili u për shkak të sjelljes jo sportive 

është ndëshkuar me GT dhe conform nenit 50.1. të PG dënohet me 50,00€

Sjelljet e shikuesëve: Korekte dhe sportive gjer në minutën e fundit të ndeshjes kur janë hudh shkrepza

dhe shishe te plastikës,dhe për kët Klubi conform nenit 49.3. të PG dënohet me 100,00€ . Numri i tyre

ishte 400.

Reklamat e ETC (sponzoruesit të ligës) dhe të IPKO ishin të vendosura.

1. KB PEJA , konform nenit 49.10. të PG dënohet me 100,00€;

2. KB BESA konform nenit 48.9. të PG dënohet me 150,00€;

3. KB TREPÇA konform nenit 49.3. të PG dënohet me 100,00€;

4. ARTIN GASHI, KB Gollden eagle Ylli, konform nenit 50.1. të PG dënohet me 50,00€.

 

KËTU MUND TA SHIKONI TABELEN:

TABELA E ETC SUPERLIGA E KOSOVËS PAS XHIROS SË VII