Informatë

14 Tetor 2013

Informohen te gjithe gjygjtaret,vezhguesit  dhe trajneret e Kosoves se me daten 23.10.2013,e Merkure,  do te mbahet nje klinike obligative ne ora 10.00.

Ne oren e pare te klinikes do te ligjeroje Shay Striks ku do te jene se bashku gjygjtaret,vezhguesit  dhe trajneret.Prej ores 11.00  per gjygjtare,vezhgues do te ligjeroje Giorgi Piperkov dhe Zoran Sutulovic. ndersa te trajneret  do te ligjeroje Borisav Kurtovic. 
 
Per vendin e organizimit te klinikes do te informohenin paraprakisht ne web faqen ton zyrtare.