basketbolli

Informatë për kategoritë e reja

11 Shkurt 2014

Për shkak të mos pagesës së borxheve ndaj FBK-së nga klubet e kategorive të reja ( juniorë,kadetë dhe pionierë ) jemi të detyruar që fillimi i sezonës pranverore i paraparë me 15/16 .02..2014 të edicionit 2013/14 të shtyhet për një javë ( 22/23.02.2014 ) deri në kryerjen e obligimeve ndaj FBK-së.

Njëherit ju njoftojmë që xhiroja e parë e Ipko Kupës së Kosovës do të fillojë me 15/16.02.2014 dhe në xhiron e parë do të takohen:

JUNIORË

Grupi A

Sigal Prishtina – Bashkimi
Kalaja - Trepça

Grupi B

RTV 21 - Kastrioti
Vushtria Basket-Trepça

 

KADETË

Grupi A

Sigal Prishtina – Vushtria Basket
Kalaja - Trepça
RTV 21 pushon

Grupi B

Alba Basket – Peja
Bashkimi – Kastrioti
Mega Sport pushon

 

PIONIERË

Grupi A

Bashkimi - Kalaja
RTV 21 pushon

Grupi B

Sigal Prishtina – Peja
Vushtria Basket pushon

 

Për terminet e zhvillimit të ndeshjeve të Ipko Kupës së Kosovë do të njoftoheni me kohë.

Komesari i garave, Faton Kurshumlija