Informatori 21 Liga e Parë e Meshkujve

28 Prill 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga ndeshjet e Javëssësë XXI të Ligë Ligës së Parë të Meshkujve e zhvilluar më 26/27Prill. 2014. Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

MALISHEVA – SKENDERAJ 74:64 (14:13; 24:15; 21:15; 15:21)

Gjyqtarët: Azem Hoxhaj, Hektor Grezda,

Vëzhguesi: Tafil Hoxha

Organizimi i ndeshjes: I mirë.

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive .

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 50


S F E R A – Y LL I 77:105 (15:26, 28:21, 12:32;22:26)

Gjyqtarët: Artan Gasshi , Adrian RRustemi

Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli

Organizimi i ndeshjes: I mirë.

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive .

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 30


LIPJANI – NEW BORN 132:138 (24:29; 23:28; 28:20; 31:29; 17:17; 05:15)

Gjyqtarët: Xhelal Mumini, Fitim Gashi

Vëzhguesi: Gzim Maloku

Organizimi i ndeshjes: I mirë.

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive .

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 20.


KOSOVA – VELLAZNIMI 59:87(13:21; 16:17; 18:13, 12:36)

Gjyqtarët: Xhavit Beqiri, Naxhit Deliqi

Vëzhguesi: Mehdi Gashi

Organizimi i ndeshjes: I mirë.

Sjelljet e akterëve: Skuadra <A> dhe <B> korekte dhe sportive .

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 30.

KACANIKU – LLAPI 2:0 Rezultat zyrtare 

FUSHE KOSOVA– Ka pushuar

 

Komesari i garave,

Bajrush Ademi