INFORMATORI 22 KATEGORIT E REJA

7 Maj 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 04/05.05.2019 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Stobi Flips Superliga U 18

Kerasan Prishtina - Prishtina e Re 85 : 63
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Gazmend Mehmeti

Borea - M Junior 62 : 73
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Egezon Maloku
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Rigon Muriqi I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Lojtari Drinor Gashi per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar GT.
Numri shikuesve 150.

Stobi Flips Liga Unike U 18

Penza - Z Mobile Prishtina 66 : 65
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Petrit Emra
Vëzhguesi:Mahir Spahija
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte , perveq lojtarit Ermal Bojku I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 150.

Rahoveci - Istogu 50 : 45
Gjyqtari kryesorë:Genc Vitaku
Gjyqtari 1:Irma Konjusha
Vëzhguesi:Driton Blakqori

Stobi Flips Superliga U 16

M Junior - Kerasan Prishtina 68 : 55
Gjyqtari kryesorë:Egezon Maloku
Gjyqtari 1:Arian Thaci
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

Vushtrria Basket - Borea 48 : 49
Gjyqtari kryesorë:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

Stobi Flips Liga Unike U 16

Rahoveci - Bashkimi 62 : 73
Gjyqtari kryesorë:Albert Cakaj
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Kushtrim Qoqaj
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte, perveq lojtarit Anid Jupa I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT dhe me gabim disfalifikues. Lojtari Visar Ejupi per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT .
Numri shikuesve 150.

Penza - Ylli 04 66 : 54
Gjyqtari kryesorë:Artur Dauti
Gjyqtari 1:Blend Spahija
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

Stobi Flips Vajzat U 16

Kerasan Prishtina - Kalaja 83 : 33
Gjyqtari kryesorë:Molos Morina
Gjyqtari 1:Xhevahire Hajda
Vëzhguesi:Bekim Aliu

United Basketball - Borea 42 : 32
Gjyqtari kryesorë:Rezon Korca
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

Stobi Flips U 14 Perendim

Bashkimi - Vellaznimi 59 : 44
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhguesi:Mahir Spahija

MegaSport - Rahoveci 67 : 73
Gjyqtari kryesorë:Aron Laja
Gjyqtari 1:Petrit Emra
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

Stobi Flips U 14 Lindje

Vushtrria Basket - Mitro Basket 81 : 38
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Albert Verbici

Z Mobile Prishtina - Prishtina e Re 68 : 59
Gjyqtari kryesorë:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Bekim Dugolli

Stobi Flips U 12

Kerasan Prishtina - Vëllaznimi 53 : 37
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

MegaSport - Vushtrria Basket 61 : 33
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

Mitrovica - New Basket 60 : 31
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Naim Jashari

Borea - M Junior 58 : 36
Gjyqtari kryesorë:Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Naim Jashari

Gjysmë finalja e I
Kerasan Prishtina - Borea 51 : 47
Gjyqtari kryesorë:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Gjysmë finalja e II

Mega Sport - Mitrovica 35 : 55
Gjyqtari kryesorë:Genci Vitkau
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Ndeshja per vendin III

Borea – Megasport 45 : 48
Gjyqtari kryesorë:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Driton Blakqori

Ndeshja FINALE :

Kerasan Prishtina – Mitrovica 62 : 48
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Genci Vitkau
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Driton Blakqori

Stobi Flips U 14 Vajzat

Bashkimi – Borea 2 :0
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1:
Vëzhguesi:

Kastrioti- Kerasan Prishtina 0 : 2
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1:
Vëzhguesi:

VENDIME :

1. Lojtari Rigon Muriqi KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Lojtari Drinor Gashi KB M Junior Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

3. Lojtari Ermal Bojku KB Penza Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

4. Lojtari Anid Jupa KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

5. Lojtari Anid Jupa KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

6.Lojtari Andid Jupa KB Rahoveci Konfrom Nenit 42.5. të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

7. Treneri Driton Puka Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes .

8. Lojtari Visar Ejupi KB Rahoveci Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

9. Treneri Molos Serqa KB Borea Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me nje ndeshje mos ushtrim te detyes ne te gjitha kategorit.