basketbolli

INFORMATORI 28 KATEGORIT E REJA

27 Maj 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kategorive te reja 26/27.05.2019 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Stobi Flips U 14

Kerasan Prishtina - Vushtrria Basket 50 : 60 (1:2)
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 2 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Albert Verbici
Sjelljet e akterve fer dhe korrekte, perveq lojtarit Lum Zeqiri I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT. Treneri Dorant Hana eshte ndeshkuar me GT.
Numri shikuesve 100.

VENDIME :
1. Lojtari Lum Zeqiri KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 Euro .

2. Treneri Dorant Hana Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 Euro .