Informatori i 12 për kategoritë e reja

11 Mars 2014

Në  bazë  të  raporteve  të  vëzhguesve  nga  ndeshjet  e  juniorëve  xhiroja  e  XII  të  luajtura  me 8/9 .03.2014    Komesari  Garave  regjistron  ndeshjet  si  në  vijim.

Vushtria Basket- Kastrioti 20:0

Ekipa e KB. Kastriotit nuk ka udhtuar për ta zhvilluar ndeshjen.

RTV 21 – Peja 79:73

Gjyqtarë: Fisnik Ramadani, Elion Obërtinca

Vëzhgues: Alban Lumi


Trepça - Bashkimi 2 : 0

MegaSport – Ylli 04 0: 2

Drita – Sigal Prishtina 0: 2


Kadetë grupi A

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kadetëve xhiroja e VIII të luajtura me 8/9 .03.2014 Komesari Garave regjistron ndeshjet si në vijim.


Bashkimi - Trepça 20:0

Ekipa e KB.Trepça nuk është paraqitur në terminin e caktuar për ta zhvilluar ndeshjen.


Vushtria Basket - Sigal Prishtina 20: 0

Gjyqtarë: Isa Prebreza, Egzon Maloku

Vëzhgues: Gëzim Maloku

Ekipa e KB.Sigal Prishtina nuk është paraqitur në terminin e caktuar për ta zhvilluar ndeshjen.


RTV 21 – Peja 90:38

Gjyqtarë: Ideal Lajqi, Blertan Libusha

Vëzhgues: Ardian Koshi

 

Kadetë grupi B

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e kadetëve xhiroja e X të luajtura me 8/9 .03.2014 Komesari Garave regjistron ndeshjet si në vijim.


Ylli 04 – M Junior 47:38

Gjyqtarë: Fjolla Elshani, Endrit Basha

Vëzhgues: Agron Qeku


Albabasket - Lipjani 93:32

Gjyqtarë: Burim Berisha , Zgjim Ahmetaj

Vëzhgues: Remzi Ramadani 

 

Kalaja - Megasport 2 : 0


Pionierë grupi A

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e pionierëve xhiroja e VIII të luajtura me 8/9 .03.2014 Komesari Garave regjistron ndeshjet si në vijim.


RTV 21 – Kalaja 68:56

Gjyqtarë: Fitim Gashi, Amar Djekovic

Vëzhgues: Sejdi Mehmeti

 

Sigal Prishtina – Trepça 20:0

Ekipa e KB.Trepça nuk është paraqitur në terminin e caktuar për ta zhvilluar ndeshjen .

 

Bashkimi – Peja 59:67

Gjyqtarë: Kushtrim Qoqaj, Kushtrim Shala

Vëzhgues: Naim Jashari

 

Pionierë grupi B

Ylli 04 – Kalaja Basket 68:37

Gjyqtarë: Fjolla Elshani, Endrit Basha

Vëzhgues: Agron Qeku

 

Vendim

Konform Nenit 44 të PG ndeshja ndërmjet Bashkimi - Trepça në kategorinë e kadetëve regjistrohet me rezulltat zyrtar 20:0 për KB.Bashkimi dhe KB.Trepça i takon zero pike.

Konform Nenit 44 të PG ndeshja ndërmjet Sigal Prishtina - Trepça në kategorinë e pionierëve regjistrohet me rezulltat zyrtar 20:0 për Sigal Prishtina dhe KB.Trepça I takon zero pikë.

Komesari i garave,

Faton Kurshumlija