Informatori I Ipko Kupës së Kosovës për kategoritë e reja nr 1

18 Shkurt 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së parë të Ipko Kupës për kategoritë e reja , Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve .

Juniorë Grupi A

Sigal Prishtina – Bashkimi 20 : 0

Gjyqtarë: Edmond Raqa , Burim Berisha

Vëzhgues : Remzi Ramadani

Megasport - Peja 84 : 74

Gjyqtarë :Arben Elshani , Fjolla Elshani

Vëzhgues : Naim Jashari

Sigal Prishtina dhe Mega Sport janë gjysmë finalistat të grupi A .


Juniorë Grupi B

RTV 21 - Kastrioti 109 : 64

Gjyqtarë: Fisnik Ramadani, Elldin Uglari

Vëzhgues : Sejdi Mehmeti

Vushtira Basket - Trepça 78 : 68

Gjyqtarë:Daut Mehmeti , Atdhe Qoqaj

Vëzhgues : Muhamet Munishi


RTV 21 dhe Vushtria Basket janë gjysmë finalistat e grupit B .

Në gjysmë finale të Ipko Kupë për juniorë cila do të luhet me 05.04 2014 në Malishevë do të takohen :

Sigal Prishtina - Vushtria Basket

RTV 21 - Mega Sport

 

Kadetë Grupi A

Kalaja - Trepça 52 : 40

Gjyqtarë:Arben Elshani, Kushtrim Qoqaj

Vëzhgues : Nijazi Reqica


Sigal Prishtina - Vushtria Basket 68 : 49

Gjyqtarë:Xhelal Mumin, Elion Obërtinca

Vëzhgues : Bekim Aliu

RTV 21 ,Sigal Prishtina dhe Kalaja do të ndeshen ndërmjet veti për njërin vend I cili do ti dërgon në gjysmë finale e cila do të mbahet me 05.04 2014 në Malishevë.


Kadetë Grupi B

AlbaBasket - Peja 80 : 41

Gjyqtarë:Isa Prebreza , Dardan Maxhuni

Vëzhgues : Ardian Koshi


Bashkimi – Kastrioti 103 : 46

Gjyqtarë:Azem Hoxha , Fjolla Elshani

Vëzhgues :Naim Jashari

Mega Sport , Alba Basket dhe Bashkimi do të ndeshen ndërmjet veti për njërin vend I cili do ti dërgon në gjysmë finale e cila do të mbahet me 05.04 2014 në Malishevë.

 

Pionierë Grupi A

Sigal Prishtina – Peja 56 : 43

Gjyqtarë: Amar Djekovic , Blertan Libusha ,

Vëzhgues : Hasim Jashanica


Pionierë Grupi B

Bashkimi – Kalaja 49 : 40

Gjyqtarë : Fjolla Elshani, Kushtrim Qoqaj

Vëzhgues : Nijazi Reqica

Në gjysmë finale të Ipko Kupës për pionierë cila do të luhet me 05.04 2014 në Malishevë do të takohen:

RTV 21 - Sigal Prishtina

Vushtria Basket – Bashkimi


Konform Nenit 14 të Ipko Kupës të PG 2013/14 Komesari Garave bie këtë

 

VENDIM

Konforme nenit 44/3 të Propozicioneve të Garave ndeshja Sigal Prishtina – Bashkimi regjistrohet me rezultat zyrtar 20:0 dhe konform Nenit 14 të PG të Ipko Kupës për edicionin 2013/14 për mos paraqitjen ( mos informimin me kohë komesarin e garave ) në ndeshjen e Ipko Kupës së Kosovës në kategorinë e juniorëve KB. Bashkimi dënohet me minus 4 pikë në kampionatin e ligës përkatëse .

Komesari Garave
Faton Kurshumlija