basketbolli

Informatori i kategorive të reja, Xhiroja e dytë

19 Nëntor 2013

JUNIORET

Drita - Kastrioti 74:61

Daut Mehmeti,Astrit Kasapolli, Ergin Sherif

Vushtria Basket – Ylli 04 79 : 52

Xhelal Mumin, Egzon Maloku, Muhamed Munishi

Megasport - Peja 81:57

Arben Elshani, Hysen Hasan , Agron Ceku

RTV 21 - Bashkimi 114 : 94

Edmond Raqa , Fjolla Elshani, Elvira Dushku

Trepqa - Sigal Prishtina 42 : 69

Artan Gashi ,Albert Verbiqi, Mehmet Xhemajli

 

Kadete Grupi A

Bashkimi – Peja 51 : 31

Arbnor Rifati, Urim Hasan, Agron Ceku

RTV 21 – Sigal Prishtina 66 : 52

Fitim Gashi, Fjolla Elshani, Bekim Aliu

Vushtria Basket - Trepqa 52 : 59

Egzon Maloku ,Armend Sejdiu , Muhamed Munishi

 

Kadete Grupi B

Alba Basket –MegaSport 52 ; 47

Fisnik Ramadani, Burim Berisha, Sejdi Mehmeti

Kalaja –M Junior 56 : 22

Arben Elshani, Albert Cakaj ,Anduena Rifati

Ylli 04 – Kastrioti 77 : 51

Kushtrim Qoqaj, Albert Cakaj, Anduena Rifati

Lipjani Pushon

 

PIONERET Grupi A

RTV 21 – Peja 62 : 50

Isa Prebreza ,Ardian Rrustemi, Remzi Ramadan

Sigal Prishtina - Kalaja 38 : 31

Fitim Gashi, Ardian Rrustemi, Alban Lumi

Bashkimi – Trepqa 74 : 42

Arbnor Rifati ,Fjolla Elshan, Agron Ceku

 

PIONERET Grupi B

Kalaja Basket – Megasport 33 : 74

Arben Elshani, Albert Cakaj, Anduena Rifati

M Junior –Vushtria Basket 43 : 56

Mehdi Gashi,Fitim Gashi,Bekim Aliu

Ylli 04 ka pushur

1. Lojtari Egzon Kuqi Sigal Prishtina( Junior) denohet me 15 Euro Konform nenit 53/D-1 te PG

2. Lojtari Beslind Mema Vushtria Basket ( Junior) denohet me 15 Euro Konform nenit 53/D-1 te denimet nen piken 1 dhe 2 duhet te paguhen para zhvillimit te Xhiros se Trete e cila luhet me 23/ 24 Nentore . Ne te kunderten nuk kane te drejte Loje .

Vezhguesit e deleguar ne ndeshjet e kategorive te reja nuk duhet te kryejne detyra tjera ne ndeshjet e deleguara ( mbajtja e procesverbalit, Kohes etj ) ne te kunderten nuk do te delegohen ne ndeshjet e kesaj Lige .

 

Komesari i Garave
Faton Kurshumlija