Informatori i kategorive të reja , xhiroja X Juniorë, VI kadetë-pionier, 22/23.02.2014

24 Shkurt 2014

Në bazë të raporteve të vëzhguesve për kategoritë e reja nga ndeshjet e luajtura me 22/23. 02.2014 Komesari Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve.

Junior

RTV 21 - Sigal Prishtina 72:57

Gjyqtarë: Xhelal Mumin, Edmond Raqa

Vëzhgues :Remzi Ramadani

Ndeshja fer dhe korekte përveq lojtarit të RTV 21 me nr 14 Arbias Isufi i cili për sjellje Josportive u ndëshkua me GT .

 

Mega Sport - Bashkimi 20 : 0 ( rezulltat zyrtar )

Gjyqtarë: Xhelal Mumin, Astrit Kasapolli

Vëzhgues: Agron Qeku

 

Vushtria Basket – Peja 66 : 84

Gjyqtarë: Fisnik Ramadani, Egzon Maloku

Vëzhgues :Muhamet Munishi

Fer dhe korekte përveq lojtarit të Vushtria Basket me nr 11 Asaf Uka i cili për sjellje Josportive u ndëshkua me GT .

 

Kastrioti – Ylli 04 90 : 56

Gjyqtarë:Elldin Uglari, Amar Djekovic

Vëzhgues : Nuri Selman

Fer dhe korekte përveq lojtarit të Ylli 04 me nr 14 Fahredin Sharovi i cili për sjellje Josportive u ndëshkua me GT .

Drita - Trepça 0 : 2 ( rezulltat zyrtar )

 

Kadetë Grupi A

Bashkimi- Vushtria Basket 76 : 56

Gjyqtarë: Arben Elshani, Kushtrim Qoqaj

Vëzhgues :Agron Qeku

 

RTV 21 - Trepça 72 : 42

Gjyqtarë: Atdhe Goqaj, Blertan Libusha

Vëzhgues: Sejdi Mehmeti

 

Peja - Sigal Prishtina 41 : 66

Gjyqtarë: Hajredin Zeka, Dren Pudarolli

Vëzhgues: Mahir Spahija

 

Kalaja - Kastrioti 20 : 0 ( rezulltat zyrtar )

Gjyqtarë: Fjolla Elshani , Dardan Maxhuni

Vëzhgues: Agron Qeku

 

AlbaBasket – M Junior 74 : 32

Gjyqtarë: Burim Berisha , Fitim Gashi

Vëzhgues :Bekim Aliu

 

Lipjani – Mega Sport 35 : 43

Gjyqtarë: Isa Prebreza , Zgjim Ahmetaj

Vëzhgues :Hasim Jashanica

 

Pionier Grupi A

RTV 21 - Sigal Prishtina 50 : 52

Gjyqtarë: Artan Gashi , Elion Obërtinca

Vëzhgues :Alban Lumi

 

Bashkimi - Kalaja 49 : 46

Gjyqtarë: Azem Hoxha ,Fjolla Elshani

Vëzhgues: Agron Qeku

 

Peja - Trepça 20 : 0 ( rezulltat zyrtar )

Gjyqtarë: Hajredin Zeka , Dren Pudarolli

Vëzhgues :Mahir Spahija

 

Pionier Grupi B

Kalaja Basket – M Junior 26 : 50

Gjyqtarë: Hazir Haxha , Fjolla Elshani

Vëzhgues:Ruzhdi Kuqi

 

Ylli 04 - Vushtria Basket 27 : 65

Gjyqtarë: Kushtrim Qoqaj, Hazir Haxha

Vëzhgues: Ruzhdi Kuqi

 

Konform Nenit 44/3 të PG Komesari Garave bie këtë:

VENDIM

Ndeshja në kategorinë e juniorëve KB.Mega Sport- KB.Bashkimi regjistrohet me rezulltat zyrtar 20: 0 ( për mos paraqitjen dhe mos informimin me kohë Komesarin e Garave) në ndeshjet e kategorive të reja.

Ndeshja në kategorinë e kadetëve KB.Kalaja - KB.Kastrioti regjistrohet me rezulltat zyrtar 20: 0 0 ( për mos paraqitjen dhe mos informimin me kohë Komesarin e Garave) në ndeshjet e kategorive të reja .

Ndeshja në kategorinë e pionierëve KB.Peja - KB.Trepça regjistrohet me rezulltat zyrtar 20 : 0 ( për mos paraqitjen dhe mos informimin me kohë Komesarin e Garave) në ndeshjet e kategorive të reja 

1.Lojtari me nr 14 i KB.RTV 21 ( juniorë) Arbias Isufi , për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa .

2.Lojtari me nr 14 I KB. Ylli 04 ( juniorë) Fahredin Sharovi , për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa.

3.Lojtari me nr 11 I KB.Vushtria Basket (juniorë) Asaf Uka , për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-2 denohet me 25 Euro ( I përsëritur) dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa .

4.Lojtari me nr 6 I KB.Sigal Prishtina (kadetë) Vullnet Syla , për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa .

5. Trajneri I KB.Kalaja (pionier) Visar Bunjaku për shkak të sjelljeve Jo sportive mbas ndeshjes (fyerje, kërcënim) ndaj zyrtarëve të ndeshjes Konform Nenit 53/D – 6 denohet me 25 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë të udhëheq ekipet e KB .Kalaja deri sa nuk bëhet pagesa . 

6. Konform Nenit 45 të PG të FBK-së KB.Kastrioti në kategorinë e kadetëve largohet nga garat në këtë kategori për shkak të mos zhvillimit të dy ndeshjeve e të cilat janë regjistruar me rezulltat zyrtar.


Komesari Garave,
Faton Kurshumlija