Informatori nr. 1 i ETC Liga e Femrave

13 Nëntor 2013

Në bazë të raporteve të vëzhguesëve nga Java e I-rë e zhvilluar më 09/10/nëntor 2013, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve

 

VËLLAZNIMI – TREPÇA, 20:77 (06:20; 05:14; 04:23; 05:20)

Gjyqtarët: Azem Hoxhaj, Urim Hasani

Vëzhgues: Burim Koshi

Sjellja e akterëve të ndeshjes: Skuadra –A- dhe –B korekte korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive,

 

PENZA – KASTRIOTI, 146:12(35:07; 40:00; 35:03; 36:02) 

Gjyqtarët: Hajredin Zeka, Dren Pudarolli

Vëzhgues: Mahir Spahija

Sjellja e akterëve të ndeshjes: Skuadra –A- dhe –B korekte korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive, Numri i tyre ishte 50.

 

BASHKIMI – DRITA, 58:63 (09:12; 15:16; 20:11; 14:24)

Gjyqtarët: Hysen Hasani ,Kushtrim Cocaj

Vëzhgues: Anduena Rifati

Sjellja e akterëve të ndeshjes: Skuadra –A- dhe –B korekte korekte dhe sportive.

Sjelljet e shikuesëve: Sportive. Numri I tyre ishte 50.

 

VËREJTJE

Përveç obligimit konformë PG, për lajmërimin e rezultatit pas përfundimit të ndeshjes, nga Vëzhguesit kërkojë që në e-mal adresën komesari@basketbolli.com të më dërgojnë rezultatin përfundimtar, për çdo çerek te ndeshjes, sjelljet e aktereve të ndeshjes Publikut dhe a kanë qenë të vendosura reklamat e sponzorit (ETC).