basketbolli

Informatori nr 1 i TEB Ligës Kadet/Pionier , gjysmëfinalet e Play Off-it 21/22 05 2014

23 Maj 2014

TEB Liga Kadet

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e TEB Ligës për kadetë , Komesari Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve si në vijim :

Kalaja - Alba Basket 56 : 53 ( 1 : 0 )
Gjyqtarë:Fjolla Elshani, Hazir Haxha
Vëzhgues: Ruzhdi Kuqi

RTV 21- Vushtria Basket 74 : 50 ( 1: 0 )
Gjyqtarë:Isa Prebreza , Ideal Lajqi
Vëzhgues:Mehdi Gashi


TEB Liga Pionier

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e TEB Ligës për pionier , Komesari Garave bënë rregjistrimin e ndeshjeve si në vijim :

RTV 21 - Bashkimi 72 : 55 ( 1: 0 )
Gjyqtarë:Fitim Gashi , Elion Obertinca 
Vëzhgues:Ardian Koshi

Vushtria Basket - Sigal Prishtina 52 : 48 ( 1 : 0)
Gjyqtarë:Artan Gashi, Ilhan Xhaka
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli


Vendime

Elvedin Plakiq trajner I RTV 21 (pionier) Konform Nenit 53 D-1 ndëshkim me GT( C ) dënohet me 25 Euro ,I njëjti deri në mos pagesën e dënimit nuk ka të drejtë të udhëheq ndeshjet .

Lojtari Dardan Isufi , Sigal Prishtina (pionier) për sjellje Josportive GT konform Nenit 53/D-1 denohet me 15 Euro dhe I njëjti nuk ka të drejtë loje në ndeshjen e radhës deri sa nuk bëhet pagesa .

Komesari Garave
Faton Kurshumlija