INFORMATORI NR 1 KUPA E KOSOVËS

15 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së I -të Kupës së Kosovës të zhvilluara me 12./15.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Vushtrria vs Fushë Kosova 60:28
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

AS Prishtina vs Dukagjini 100:67
Gjyqtari kryesor: Petrit Emra
Gjyqtari 1: Aron Laja
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Drita vs Gjakova 20:0
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1: Molos Morina
Vëzhguesi: Mehdi Gashi

Borea vs United Basketball 20:0
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

Kerasan Prishtina vs Sfera 97:77
Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me dy GT u ndeshkua lojtari Besfort Hyseni.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

AS Kastrioti vs Megasport 63:69
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Prishtina e RE vs Llapi 20:0
Gjyqtari kryesor: Molos Pllana
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Ardian Koshi

Kaçaniku vs Golden Eagle Ylli B 42:88
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

VENDIME:

1.Ndeshja Drita vs Gjakova , Konform Nenit 15 te Propozicioneve te Kupës rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor te KB.Drita kurse KB.Gjakova denohet me - 4 pike .
2.Ndeshja Borea vs United Basketball , Konform Nenit 15 te Propozicioneve te Kupës rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor te KB.Borea kurse KB.United Basketball denohet me – 4 pikë.
3.Besfort Hyseni( KB.Sfera ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 150 euro.
4. Ndeshja Prishtina e RE vs Llapi , Konform Nenit 15 te Propozicioneve te Kupës rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor te KB.Prishtina e RE kurse KB.Llapi denohet me – 4 pikë.