INFORMATORI NR 1 KUPA E KOSOVËS

22 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së I -të Kupës së Kosovës për femra të zhvilluara me 12./15.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Kastrioti vs Golden Eagle Ylli 20:0 ( rrezulltat zyrtar)

Kerasan Prishtina vs United Basketball 50:76
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Molos Pllana
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Vëllaznimi vs Sfera 47:57
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Hajredin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Drita vs Vushtrria 47:40
Gjyqtari kryesor: Rrezon Korqa
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

VENDIME:
1.Ndeshja Kastrioti vs Golden Egle Ylli , Konform Nenit 15 te Propozicioneve te Kupës rregjistrohet me rrezulltat zyrtare 20:0 ne favor te KB.Kastrioti kurse KB.Golden Eagle Ylli denohet me - 4 pike.