basketbolli

INFORMATORI NR 1 LIGA DYTË

15 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së I-të ligës së dytë të Kosovës ,zhvilluar me 12/13.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Fushe Kosova vs Dukagjini 74:62
Gjyqtari kryesorë: Arlind Vitija
Gjyqtari 1: Rrezon Korqa
Vëzhguesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Gjakova vs Kaçaniku 45:50
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

AS Kastrioti vs United Basketball 83:51
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 50.

Llapi vs Golden Eagle Ylli B 72:79
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Driton Blakqori
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Sfera vs Megasport 74:77
Gjyqtari kryesorë:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Vëzhguesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.