basketbolli

INFORMATORI NR 1 LIGA E PARË FEMRAT

29 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së I të Ligës së Parë të femrave ,zhvilluar me 26/27.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Drita vs Vushtria 58:36
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Molos Morina
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Golden Eagle Ylli vs United Basketball 67:82
Gjyqtari kryesor:Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1: Xhevahire Hajda
Vëzhguesi:Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Sfera vs Kerasan Prishtina ( kjo ndeshje zhvillohet me vonë)