basketbolli

INFORMATORI NR 1 SUPERLIGA FEMRAVE

17 Tetor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së I-të superligës së femrave ,zhvilluar me 12/13.10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

KASTRIOTI vs PENZA 46:64
Gjyqtari kryesorë:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Molos Morina
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VËLLAZNIMI vs MABETEX PRISHTINA 51 : 93
Gjyqtari kryesorë:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

BASHKIMI vs TREPÇA 94:36
Gjyqtari kryesorë: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.