INFORMATORI NR 10 LIGA E DYTË

14 Shkurt 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së X Liga e Dytë ,zhvilluar me 07./02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

Dukagjini vs Fushe Kosova 116 : 68
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Vëzhguesi:Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Kaçaniku vs Gjakova 50 : 74
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

United Basketball vs AS Kastrioti 55 : 59
Gjyqtari kryesor:Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1:Rezon Korca
Vëzhguesi:Ergin Sherifi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq lojtarit Enes Bunjaku I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Golden Eagle Ylli B vs Llapi 63 : 57
Gjyqtari kryesor:Almir Kryeziu
Gjyqtari 1:Merdin Perzhella
Vëzhguesi:Artan Ejupi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

Megasport vs Sfera 77 : 66
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Kushtrim Qoqaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive , përveq trajnerit Virgjill Mangjolli I cili per sjellje jo sportive eshte ndeshkuar me GT.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VENDIME :
1.Lojtari Enes Bunjaku ( United Basketball ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
2.Trajneri Virgjill Manxholli ( Sfera ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 200 euro.