INFORMATORI NR 10 LIGA E PARË

14 Shkurt 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros X ligës së parë të Kosovës ,zhvilluar me 07/ 08/02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

VËLLAZNIMI vs DRITA 106 : 89 (27-17 , 30-17, 26-21,23-24)
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Atdhe Gutaj
Vëzghuesi:Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive , përveq Trajnerit Gyletkin Selimi I cili per sjellje jo sportive është ndëshkuar me dy (2) gabime teknike.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

MARIGONA HILL vs VUSHTRRIA 78 : 82 (17:21 , 27 : 18 , 16 : 20 , 18 : 23 )
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2 :Arlind Vitija
Vëzghuesi:Bekim Aliu
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive , përveq lojtarit Erhan Sholla I cili per sjelle jo sportive është ndëshkuar me GT.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

ISTOGU vs BOREA 68 : 63 ( 17:17 , 16:20 , 18:10 , 17:16)
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 2 : Petrit Emra
Vëzghuesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

AS PRISHTINA vs NEW BASKET 103 : 53 ( 26 : 14 , 26 : 15 , 33:08 , 18:16)
Gjyqtari kryesor:Genc Vitaku
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Gjyqtari 2 :Arian Kurtalani
Vëzghuesi:Sabri Parduzi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive, përveq lojtarit Don Polloshka I cili per sjellje jo sportive është ndeshkuar me GT.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

PRISHTINA E RE / pushon

VENDIME :
1.Lojtari Don Polloshka ( AS Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 Euro ( GT I perseritur).
2.Lojtari Erhan Sholla ( Vushtrria ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 50 euro.
3.Trajneri Gyltekin Selimi ( Drita ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.
4.Trajneri Gyltekin Selimi ( Drita ) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 100 euro.