basketbolli

INFORMATORI NR 10 SUPERLIGA 2019/2020

12 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së X-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 09/10.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

FERONIKELI vs GOLDEN EAGLE YLLI 82:97 ( 13:28,25:18,22:30,22:21)
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 300.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

SIGAL PRISHTINA vs RAHOVECI 87:94 ( 27:23,32:20,8:28,20:23)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Xhelal Mumini
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive,përveq per sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtaret Edmond Azemi dhe Fahro Alihodzic.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 420.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

PEJA vs PONTE PRIZRENI 95:99 ( 23:19,21:22,28:28,22:30)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Hudhje te sendeve te forta.Numri I tyre ishte 600
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

LIPJANI vs BASHKIMI 78:86 ( 17:23,19:29,18:19,24:15)
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi: Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 150.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Edmond Azemi ( KB.Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Fahro Alihodzic ( KB.Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
3.KB.Peja , Konform Nenit 49.3 denohet me 600 euro.