basketbolli

INFORMATORI NR 11 SUPERLIGA 2019/2020

24 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XI-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 15/16.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:


Xhiroja XI

Golden Eagle Ylli vs Lipjani 104:91 ( 26:26, 33:21,16:20,29:24)
Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Visar Bunjaku
Gjyqtari 2:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Valon Bunjaku.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Bashkimi vs Trepça 80:65 ( 16:18,26:16,20:17,18:14)
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Gjyqtari 2:Endrit Basha
Vëzhguesi:Gzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 800.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Rahoveci – Feronikeli 87:61 ( 23:17,29:20,20:16,15:8 )
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Tyron Garland .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 1.200
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

Ponte Prizreni – Sigal Prishtina 72:88 ( 17:19,19:17,15:26,21:26)
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Elion Obertinca
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 200.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Tyron Garland ( KB.Feronikeli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Valon Bunjaku ( KB.Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.