INFORMATORI NR 11 SUPERLIGA E FEMRAVE

14 Shkurt 2020

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XI Superliga e Femrave ,zhvilluar me 07./02.2020, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

KASTRIOTI vs PENZA 40 : 91
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Vëzhguesi:Naim Jashari
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

VËLLAZNIMI vs MABETEX PRISHTINA 60 : 96
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Ardian Koshi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.

BASHKIMI vs TREPÇA 72 : 40
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Aron Laja
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 100.