INFORMATORI NR 12 SUPERLIGA 2019/2020

25 Nëntor 2019

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XII-të superligës së Kosovës ,zhvilluar me 23/24.11.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:
Xhiroja XII

TREPÇA vs GOLDEN EAGLE YLLI 77:88 ( 24:19, 16:25,19:18,18:26 )
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elion Obertinca
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Vëzhguesi:Lulzim Maloku
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Numri I tyre ishte 300.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

LIPJANI vs RAHOVECI 79:116 ( 12:34,19:30,27:28,21:24)
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Burim Berisha
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 800.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

FERONIKELI vs PONTE PRIZRENI 93:101 ( 21:32,21:19,27:26,24:24)
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2: Astrit Kasapolli
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 400.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

SIGAL PRISHTINA vs PEJA 104:60 ( 33:9,25:25,19:17,27:8)
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Genc Vitaku
Vëzhguesi: Mehdi Gashi
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra A korekte dhe sportive.
Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me 2 GT u ndëshkua lojtari Drilon Hajrizi.
SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte .Numri I tyre ishte 800.
REKLAMA e Kompanisë ART Motion ishte e vendosur.

VENDIME:
1.Drilon Hajrizi ( KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 300 euro.
2.KB.Trepça, Konform Nenit 49.6 te PG denohet me 200 euro.