INFORMATORI NR 14 IP SUPER LIGA

21 Dhjetor 2017

Në bazë të raporteve  të vëzhguesëve nga ndeshjet  e Xhiros së  XIV-të , IP Superligës së Kosovës  të zhvilluara më  16/17.12.2017, Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:   

Xhiroja  XIV

Goldene  Eagle  Ylli       v        Borea                        
111:104 ( 30:23,31:26,18:28,32:27 )
Gjyqtari  Kryesor : Atdhe  Goqaj   
Gjyqtari U1 : Ngadhnjim Shabani  
Gjyqtari  U2 :Erzen Haxhani
Vëzhgues: Nexhdet Hoxha
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  500
REKLAMA e  Kompanisë IP  ishte e vendosur.

Sigal  Prishtina        v        Rahoveci                              
98:72 ( 27:10,23:15,19:20 ,29:27)
Gjyqtari  Kryesor :Dardan Maxhuni  
Gjyqtari U1 : Elldin Uglari
Gjyqtari  U2:Visar Bunjaku  
Vëzhgues: Hajradin Zeka
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive .
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  150
REKLAMA e  Kompanisë IP  ishte e vendosur.

Trepça v Bashkimi                                                 
77:73 ( 21:19,19:23,19:14,18:17)
Gjyqtari  Kryesor : Xhelal Mumini  
Gjyqtari U1 : Daut Mehmeti   
Gjyqtari  U2 : Endrit Basha
Vëzhgues: Muhamet Ahma
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  Fer dhe korekte , perveq lojtarit Burim Zekiqi per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
Skuadra B> Fer dhe korekte ,perveq lojtarit Mikaile Tmusiq per sjellje josportive u ndeshkua me GT.
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  100
REKLAMA e  Kompanisë IP  ishte e vendosur.

Kerasan  Prishtina      v        Peja                                 
104:76 ( 29:14,28:19,24:25,23:18 )
Gjyqtari  Kryesor : Astrit Kasapolli  
Gjyqtari U1 : Ardian Rrustemi
Gjyqtari  U2 :Hazir Haxha
Vëzhgues: Mehmet Xhemajli
ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë
SJELLJET E AKTERËVE :
Skuadra <A>  DHE <B>korekte dhe sportive  perveq lojtarit  Alban Latifaj KB Kerasan Prishtina  per sjellje josportive u ndeshkua me dy GT (Diskualifikim nga loja).
SJELLJET E SHIKUESËVE:  Sportive dhe korekte . Numri I tyre ishte  100
REKLAMA e  Kompanisë IP  ishte e vendosur.

VENDIME :

1.Alban Latifaj  ( KB Kersan Prishtina) Konform Nenit  50.1 të PG denohet me 50 euro .
2.Alban Latifaj  ( KB Kersan Prishtina) Konform Nenit  50.1 të PG denohet me 100 euro ( I dyfishuar).
3.Burim Zekiqi  ( KB Trepça ) Konform Nenit  50.1 të PG denohet me 50 euro.
4.Mikaile Tmusiq  ( KB Bashkimi  ) Konform Nenit  50.1 të PG denohet me 50 euro
5.KB Sigal Prishtina  Konform  Nenit  48.17 denohet  me 150  euro .